Selecteer een pagina

Gratis groeigesprek

Wil je ook online groeien met een aanbod dat precies bij jou past? 
Wil jij ook klanten helpen via de nieuwe manier van ondernemen, waardoor je ook nog tijd hebt voor jezelf?

Wil je terug meer tijd hebben om aan persoonlijke ontwikkeling te doen, zodat je ook jouw bedrijf kunt laten groeien? Ben je klaar met experimenteren en wil je implementeren wat er wèl werkt? 

Samen gaan we aan de slag om je aanbod online op de kaart te zetten. Om helderheid te creëren in je aanbod en hoe je dit kunt gaan schalen op een manier dat je meer vrijheid krijgt.

Klaar om helderheid te krijgen over je eigen verhaal en exact te weten wat er op je website moet staan? Hoe jij online klanten kan aantrekken met je website en met online marketing?

Dan maak ik graag even met je kennis tijdens een vrijblijvende video call of telefoongesprek. Geen pushy sales gesprek.

Kom met me praten, ik kan goed luisteren en met jou verbinden.
Elke samenwerking begint met een goed gesprek. Daarin kijken we wat je doelstellingen zijn en hoe ik je het beste kan verder helpen.

Dit bespreken we

✔︎ Jouw wensen, verlangens en ambities
✔︎ Je huidige uitdagingen en problemen
✔︎ Wat voor jou een leuke stap kan zijn om vooruit te komen
✔︎ We kijken of ik je hier mee kan helpen

Niet iedereen komt in aanmerking voor een gratis kennismakingsgesprek.  Ik ga alleen in gesprek met solo ondernemers of kleine bedrijven die bereid zijn in zichzelf te investeren en tot actie over te gaan. 

Ja, ik wil een gratis groeigesprek!

Wat was je omzet de afgelopen 12 maanden?

Nieuwsbrief

4 + 7 =

Steven heeft me enorm geholpen om mijn aanbod een duidelijkere focus te geven. Als psychologe heb ik natuurlijk inzicht in mensen. Dat is toch anders dan inzicht hebben in klanten in je bedrijf. Door de Insight workshop te doen ben ik veel sneller vooruit gegaan. Mijn uren zitten nu wekelijks vol met klanten. Ik kan nu doen wat ik het liefste doe, namelijk mensen verder helpen. 

Steven is creatief en hij heeft een snel en sterk inzicht. Zijn kracht zit in de combinatie van empathisch en out-of-the box denken. Hij maakte me snel duidelijk waar mijn kracht lag en hoe ik dit strategisch kon inzetten in mijn praktijk. Hij kan goed oplossingen zien en mensen aanvoelen.

Sandy Van De Sande

Kinderpsychologe

Steven kan met zijn doordacht maar vooral empathisch inzicht service op maat van de persoon afleveren. Hij weet intuïtief zeer goed aan te voelen waar de noden en sterktes liggen, die ik zelf niet altijd opmerkte. Hierin maakt hij voor mij een groot onderscheid t.o.v. andere coaches. Hij levert niet zomaar een standaard product af. Steven is een denkende doener.

Katrien Peters

Kinder- en jongerencoach, Via Columbus