“Zoeken naar oplossingen op maat en kennis ter beschikking stellen. Je wil verbinden en samenwerken. Je kan mensen goed aanvoelen en hebt een sterke intuïtie” “Creatief, snel en sterk inzicht, empathisch en out-of-the box denken”

Mijn grootste passie is om ondernemers te helpen om geld te verdienen met wat ze graag doen.
Op een manier dat er nog voldoende tijd is om te genieten van het leven.
Zodat er naast het groeien van hun bedrijf ook ruimte is om op persoonlijk vlak te ontwikkelen.
Er is veel mogelijk wanneer je een schaalbare business weet neer te zetten en op jouw manier kunt ondernemen.

Ik help missie-gedreven ondernemers en kleine bedrijven om met een schaalbaar businessmodel geld te verdienen en tijd vrij te maken om te genieten van het leven. Samen werken we het verdienmodel uit en help ik met de strategie en de technische middelen om je aanbod in de markt te zetten.

Met een helder verhaal en een goed plan, kan je klanten inspireren.

Met een strategie en een krachtig online aanbod kan je klanten overtuigen om met jou samen te werken. 

Laat je bedrijf online groeien met een schaalbaar verdienmodel en een sterk digitaal verhaal.

Plan gratis kennismakingsgesprek

Werken van waar je wil en wanneer je wil.
Met de kracht van het Internet kan je veel mensen bereiken en meer geld verdienen.
Met digitale tools kan je veel tijd uitsparen.

Door deze twee dingen te combineren krijg je een schaalbaar bedrijf waarin je niet meer al  je tijd hoeft te verruilen voor geld.
Daardoor krijg je ook ruimte om dingen te doen die je graag doet. 

Jouw onderneming, je missie en passie.
Alles begint met helderheid over de essentie van je bedrijf: wie je bent als ondernemer en met inzicht in je klanten.
Daardoor kan je een waardevol aanbod uitwerken en op een authentieke manier ondernemen.
Dat maakt je uniek en aantrekkelijk voor je klanten en kan je ondernemen op een manier die bij je past.

Naast advies en strategie in een coachingprogramma, help ik je met het opzetten van de technische middellen zoals je website en een omgeving waarin je jouw schaalbare producten en diensten kunt bouwen en verkopen.

Steven denkt mee na en is heel betrokken en oprecht geïnteresseerd in waar jij naartoe wil als ondernemer. Het is gewoon iemand waarop je kan vertrouwen en die meer inbrengt dan alleen maar ‘technische’ ondersteuning. Hij denkt ook mee na over wat voor jou geschikte verdienmodellen kunnen zijn en hoe jij voorbij het ‘uurtje-factuurtje’ model kan gaan.

Bij het lanceren van mijn allereerste online programma was mijn grootste struikelblok: hoe regel ik dit technisch? Ik hou van efficiëntie en automatisatie, maar krijg al kriebels alleen al bij het idee dat ik dat zelf allemaal moet uitzoeken en opzetten. 

Steven nam die zorg van me weg. Ik moest alleen maar zeggen wat ik voor ogen had en hij zorgde ervoor dat het mogelijk werd 😉

Silvia Derom

Coach, Creatieve Generalist

Steven kan met zijn doordacht maar vooral empathisch inzicht service op maat van de persoon afleveren. Hij weet intuïtief zeer goed aan te voelen waar de noden en sterktes liggen, die ik zelf niet altijd opmerkte. Hierin maakt hij voor mij een groot onderscheid t.o.v. andere coaches. Hij levert niet zomaar een standaard product af. Steven is een denkende doener.

Katrien Peters

Kinder- en jongerencoach, Via Columbus

Toen ik in 2017 een bore-out/burn-out had, besloot ik om definitief de knop om te draaien. Ik besloot om te stoppen om mijn bedrijf een nieuw leven in te blazen en niet langer als freelancer/specialist voor grote bedrijven te gaan werken.

Zo wilde ik meer tijd doorbrengen met mijn gezin en minder uren werken. Want ik besefte dat tijd zo waardevol is. Die kan je beter spenderen aan dingen die je graag doet en met de mensen waarmee je graag samen bent. 

Vaak heb je als ondernemer zelf blinde vlekken. Met coaching krijg je meer zicht over die blinde vlekken en over je eigen handleiding. Daarom liet ik me helpen. Met deze helderheid wist ik precies hoe ik meer vrijheid kan krijgen in mijn leven en wat er voor mij belangrijk is.

Voor mij is het belangrijk dat ik kan ondernemen op een manier dat ik niet al mijn tijd hoef om te ruilen voor geld. Dat ik kan werken van waar en wanneer ik wil.

Online en offline met gelijkgestemde mensen verbinden.
Dat kan prima wanneer je een schaalbaar verdienmodel hebt en digitale tools om routine taken uit te besteden.

Nu help ik ondernemers en kleine bedrijven aan meer vrijheid en tijd. Dankzij de kracht van het Internet en door routine taken uit te besteden aan digitale tools.

In mijn aanbod combineer ik mijn passies voor business, techniek en persoonlijke ontwikkeling.
Samen bouwen we aan jouw schaalbaar verdienmodel en geef ik persoonlijk advies over strategie en je website.

Bovendien heb ik een aantal tools beschikbaar die je kunt inzetten om je bedrijf voor jou te laten werken.

Sinds 2003 help ik bedrijven en ondernemers met het bouwen van digitale producten en diensten. In 2012 begon ik met mijn bedrijf als freelance digital solution expert en hielp ik bedrijven achter de schermen om schaalbare producten en diensten te bouwen.

In 2015 bouwde ik, naast mijn werk als freelancer aan een startup voor kind- en jongeren. Het doel was om te innoveren in de geestelijke gezondheid- en onderwijsector.
Tijdens dat process ontdekte ik mijn echte passie voor ondernemen.

Zo kwam ik heel vaak in contact met coaches, therapeuten en experts en leerde ik meer over verdienmodellen en marketing.
Daarnaast verdiepte ik me in psychologie en menselijk gedrag. Met deze inzichten en kennis bouwde ik samen met mijn doelgroep aan een schaalbaar digitaal platform en tools om het kind of de jongere te ondersteunen

Hoe fijn zou het voor je zijn als je ook echt vrijheid kan beleven.
Met een bedrijf waarin je elke dag kan doen wat je graag doet,
op een manier dat helemaal bij je past.

Plan een gratis kennismakingsgesprek